A Gyógyszeripari Ellenőrző és Fejlesztő Laboratórium Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a gyógyszeripari minőségellenőrzés és orvos-biológiai kutatás-fejlesztés területén.

Partnereinknek széleskörű szolgáltatást kínálunk a humán és állatgyógyászati termékek, étrend kiegészítők, orvosi segédeszközök, implantátumok, ipari vegyi anyagok, kozmetikumok minőségének és biztonságosságának ellenőrzésében.

2016. szeptemberében az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Hatóság FDA (Food and Drug Administration)  hivatali ellenőrzését sikeresen zártuk.

A Minőségellenőrzési vizsgálatokat a hatályos magyar és nemzetközi gyógyszerkönyvek (Ph.Hg., USP, Ph.Eur., JP) előírásai, harmonizált gyógyszerkönyvi előírások, valamint magyar és nemzetközi szabványok előírásai szerint, a mikrobiológia, toxikológia és kémiai analitika területén végzünk.

OGYÉI
NÉBIH

A Laboratóriumot az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal (NÉBIH)  Állatgyógyászati Termékek Igazgatósága és a Nemzeti Akkreditáló Hatóság (NAH) rendszeresen ellenőrzi.

OGYÉI engedélyünk van gyógyszer termékek és alapanyagok minőségellenőrzésére, beleértve harmadik országból importált gyógyszerkészítmények gyártási tételeinek vizsgálatát, valamint a NÉBIH Állatgyógyászati Termékek Igazgatósága által kiadott engedélyünk van állatgyógyászati készítmények gyártásához kapcsolódó minőségellenőrzési tevékenységre.

Rendelkezünk NAH akkreditációval a minőségellenőrzési vizsgálatok széles körére.